Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bunch of Barrels uitverkocht

13 februari @ 14:30 - 17:00

De verkoop is wel heel snel gegaan, geen week nadat we hebben aangegeven dat het optreden door zou gaan, zijn beide optredens voor 60 personen uitverkocht. Dit zegt iets over de kwaliteit en populariteit van deze mannen. Uiteraard zullen we ze vragen of ze op korte termijn nogmaals willen optreden, als dat zo is, dan zullen we dat op deze website vermelden.

De heren gaan wederom ‘Down Memory Lane’ en nemen u mee naar de gedenkwaardige en unieke tijd van de jaren ’60 en ’70 met die fantastische muziek. “The Soundtrack Of My Life”, zoals velen het noemen…


De Barrels komen met een interessante layout en vernieuwd repertoire, dat ze in hun eigen stijl zullen brengen. De combinatie van muziek, beelden, anekdotes met humor én de interactie met het publiek maakt dat Bunch of Barrels anders is. Akoestische setting, intieme sfeer, sprankelende akoestische 4-, 6- en 12 snarige gitaren, bluesharp, basic drums en percussie, accordeon, viool, én vocal harmonies.

We zijn er van overtuigd dat het weer een prachtige middag gaat worden. Het kerkje gaat om 14.00 uur open en om 14.30 is de aanvang van het optreden, toegang alleen mogelijk met Corona checkapp of bewijs.

Het maximale aantal toeschouwers is 60 in verband met de anderhalve meter maatregel. Het middag programma is al uitverkocht en ook het optreden van 19.00 uur is al uitverkocht, wederom voor 60 toeschouwers, waarbij het kerkje om 18.30 uur open gaat en het optreden om 19.00 uur aanvangt.

Kaarten à € 12,50 kunnen gereserveerd worden via 06-34952332 of via bunchofbarrels@kpnmail.nl.

 

 

Gegevens

Datum:
13 februari
Tijd:
14:30 - 17:00