Huwelijk

Huwelijk.

Een huwelijk is een hoogtepunt in het leven van mensen en ons kerkje is een mooie en passende omgeving om een huwelijk te voltrekken.

Gedurende de plechtigheid is één van de bestuursleden aanwezig om als bode alles in goede banen te leiden en indien gewenst wordt de klok voor u geluid. Voor de aankleding, bloemen etc., moet u zelf zorgen. Er is een muziek installatie met een goed geluid en indien gewenst kunnen er ook twee beamers geplaatst worden voor een visuele ondersteuning.

Uiteraard kunnen wij koffie en thee verzorgen, maar ook complete catering. Het is uiteraard ook mogelijk dat u zelf voor de catering zorgt. Voorafgaande aan de huwelijksdag zullen wij samen met u doornemen welke wensen er zijn en hoe wij u kunnen helpen om deze vorm te geven. Het is immers een dag die mooie herinneringen moet opleveren en waar een fotograaf alles mooi moet kunnen vastleggen.

Om de kosten te dekken, vragen we voor een huwelijk een minimum bijdrage van 300,= voor het gebruik van het kerkje, het luiden van de klok is hierbij inbegrepen. U mag uiteraard ook een hoger bedrag geven als u tevreden bent met de locatie en de wijze waarop de dag voor u is verlopen. Eventuele bijkomende kosten voor catering etc. zijn afhankelijk van uw wensen.