Afscheid of uitvaart

Het kerkje van Sint Maartensbrug staat naast de begraafplaats en ook al is het kerkje geen kerk meer in de zin van geloofshuis, het vervult nog altijd een rol bij een afscheid of begrafenis. Het kerkje is dan ook beschikbaar indien u dit wenst, u kunt dit kenbaar maken door het contactformulier in te vullen, of de uitvaart organisatie vragen dit te regelen.

Hoewel de uitvaartorganisatie alles zal kunnen verzorgen, is er gedurende de plechtigheid altijd één van de bestuursleden aanwezig als bode en is er een bestuurslid aanwezig om de klok te luiden. Voor de aankleding in de vorm van bloemen etc. moet u zelf zorgen.

Ook bij een afscheid kunnen wij koffie en thee verzorgen, of indien gewenst andere vormen van catering. Er is een goede muziek installatie aanwezig en ook is het mogelijk middels twee beamers het afscheid visueel te ondersteunen. Ook hiervoor geldt dat wij vooraf met u of met de organisatie die de uitvaart verzorgd, door zullen nemen wat wij voor u kunnen betekenen.

Om de kosten te dekken, vragen wij voor een uitvaart een minimum bijdrage van € 500,= voor het gebruik van het kerkje, inclusief het gebruik van beamers en muziek. Uiteraard mag u ook een hoger bedrag geven als u tevreden bent over de wijze waarop wij u helpen om het afscheid op een waardige wijze vorm te geven. Eventuele bijkomende kosten voor catering zijn afhankelijk van uw wensen.

U kunt middels het contact formulier aangeven wat u wilt, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.