Bob Dylan 80 jaar

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bob Dylan 80 jaar

8 mei 2022 @ 14:30 - 17:00

Het Corona virus heeft voor uitstel gezorgd, maar 8 mei zal het optreden nu plaats vinden. Dit is een ode aan de muziek van Bob Dylan die mei vorig jaar 80 jaar is geworden.

Bob Dylan is een legendarische singer songwriter, dichter en verhalenverteller, waarvan iedereen de muziek wel kent, of je nu fan bent of niet. Bob Dylan heeft grote invloed gehad op de muziek van vele andere artiesten en heeft zowel een Oscar, als de Nobelprijs voor de literatuur gewonnen.

Om dit te vieren tourt deze groep onder de naam DYLAN 80 jaar vanaf oktober 2021 door Nederland met een programma met bekende en onbekende songs van deze fantastische muzikant. Naast onbekende liedjes uit zijn beginperiode als troubadour worden natuurlijk ook bekende songs als Knockin’ on heaven’s door, Forever Young en Like a Rolling Stone gespeeld.

Met basgitaar, piano, drums, veel zang en gitaren, mondharmonica, dwarsfluit, saxofoon en nog veel meer is het een programma om naar uit te kijken.

Robbert Smit (gitaar, zang), Willem Schoone (gitaar, basgitaar, mondharmonica, zang), Victor Posch (piano, sax, dwarsfluit, zang) en Nout Ingenhousz (drums, zang).

Het kerkje gaat om 14.00 uur open en het optreden begint om 14.30 uur.

De toegangsprijs is € 15,00 en kaarten reserveren is verplicht. Reserveren kan via email: info@dekunstmacht.nl of telefonisch via 06 13230949.

Betalen graag contant in een enveloppe en inleveren bij de kassa.

 

Gegevens

Datum:
8 mei 2022
Tijd:
14:30 - 17:00