Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

kerstavond

24 december 2019 @ 19:30 - 21:00

Ook dit jaar is er op kerstavond 24 december een Samenzijn in ons kerkje. Aanvang 19.30 uur en de toegang is gratis (deur open om 19.00 uur).

Er komen verschillende artiesten optreden. Het kinderkoor (foto), bestaat uit Dyonna Verrijzer, Lisa Eriks, Fien Geerligs, Chantal Dekker en Ilse Vink, onder leiding van AnneMarie Duiveman en Lia Raat. De overige artiesten zijn: Meva en Mila Noorman dwarsfluit. Lisa Eriks piano, Dyonna Verrijzer ballet, Lenny Schuijt orgel, Lia Raat zang, Matty Dekker gedicht, Jonneke Duin kerstverhaal, Gerda Ponte zang, afgewisseld met een paar samenzang nummers.

Voor de kleurplaten wedstrijd voor de kinderen van de basisschool, hangen de kleurplaten in de kerk en zal de prijsuitreiking plaats vinden.

Na afloop staan chocolademelk en gluhwein voor u klaar! En uiteraard wordt een vrijwillige bijdrage voor onderhoudt van de kerk op prijs gesteld.

Een avond om vooral samen te zijn, het dorpsgevoel te versterken, te genieten van de optredens en stil te staan bij alles waar kerst voor staat.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op kerstavond in het mooi sfeervolle kerkje.

Gegevens

Datum:
24 december 2019
Tijd:
19:30 - 21:00