Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Hijgende Herten komen terug!

5 november @ 14:30

De Hijgende Herten komen terug. Het eerste optreden in ons kerkje is ze heel goed bevallen. Na al die jaren van optredens waren ze toch nog wat nerveus, nu voor een publiek dat alleen maar aandacht had voor hen, is toch iets anders dan een optreden in de kroeg. Maar ze hebben het publiek kunnen overtuigen en aan het eind stonden de mensen mee te swingen.

Het publiek bestond voor een groot deel uit mensen die deze muziek in hun jeugd meegemaakt hebben en bij veel nummers werd enthousiast meegezongen of geklapt. Veel respect voor deze groep oudgedienden uit de begintijd van de beat en rock ’n roll, afkomstig uit diverse bands die de dancings in de jaren zestig plat speelden. “De Hijgende Herten” bestaat uit oude rotten die de Sixties bewust hebben meegemaakt. Zij speelden in succesvolle bands als Ekseption, Rob Hoeke, Alley Cats, Country Fair, Dallics, Shoreline en de Shithouseband.

Het is moeilijk om niet mee te zingen of te dansen op deze aanstekelijke muziek! Wie kent ze niet, Buddy Hollie, Elvis Presley, Cliff Richard, Jerry Lee Lewis, Fats Domino, Paul Anka en vele andere kanjers uit deze roemruchte tijd. Oude tijden herleven, laten we er een mooie middag van maken.

Het maximum aantal toeschouwers is 120, dus wees snel. Kaarten à € 16,50 kunnen besteld worden via https://www.ticketkantoor.nl/shop/DeHijgendeHerten

Het kerkje zal om 14.00 uur open gaan en het optreden begint om 14.30 uur.

Gegevens

Datum:
5 november
Tijd:
14:30