Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Oldtime Stringband AFGELAST

5 april 2020 @ 14:30 - 17:00

Helaas hebben we het optreden van de Oldtime Stringband moeten afzeggen in verband met de maatregelen tegen het Corona virus.

The Oldtime Stringband is een band uit Noord-Holland die Bluegrass, Folk en Americana met elkaar mixed tot een eigen herkenbaar geluid. Zes jaar geleden zijn ze begonnen met de muzikale omlijsting van een documentaire rondom koeienschilder Ruud Spil. De muzikanten wilden dit project langer laten duren en de eerste optredens volgden snel. In 2012 werd de eerste cd ‘Gotta Quit Kickin’ My Dog Around’ uitgebracht en in 2014 volgde de tweede cd ‘Chicken Crows For Day’. Beide cd’s kregen lovende kritieken op diverse binnen- en buitenlandse websites. In mei 2016 werd de derde cd ‘Cat’s Got The Measles’ uitgebracht die wederom zeer goed werd ontvangen door diverse media.

De muziek van The Oldtime String Band krijgt veel airplay op diverse internetradiostations van over de hele wereld. Een mix van traditionals, eigen nummers en een aantal covers vormen het repertoire waarin de zang natuurlijk een belangrijke rol speelt. Sinds de oprichting werd er drie keer een serie optredens in Engeland verzorgt en in 2014 werd een tiendaagse tour door Californië gedaan. Verder werden er vele optredens verzorgt in Nederland en België. Het samenspel van gitaar, fiddle, banjo, mandoline, contrabas, vier stemmen en de stem van zangeres Shelly O’Day staat garant voor het afwisselende en herkenbare geluid van de band.

Kaarten à 10,= zijn te reserveren via  info@theoldtimestringband.nl Voor aanvang zullen er ook kaarten verkocht worden aan de deur voor zover nog voorradig.

Gegevens

Datum:
5 april 2020
Tijd:
14:30 - 17:00