Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Rock in de kerk

21 mei 2022 @ 20:00 - 22:00

ROCK IN DE KERK! brengt met Engelstalige hits de rocksfeer naar de kerk. Want: als het in Paradiso kan, waarom dan niet in alle andere mooie kerken in het land? De band past zich op de omgeving aan en zorgt met subtiel spel voor de ultieme belevenis voor iedere ruimte.

Het repertoire van Rock in de Kerk! is breed en zal altijd in beweging blijven. Uit verzoeknummers van het publiek zijn nieuwe nummers gekozen waarvoor anderen plaats moeten maken. Zo zullen de grootste parels het overleven, maar andere pareltjes plaats moeten maken voor nieuwe. We geven een paar nieuwe namen waar aan wordt gewerkt weg: The Ventures, The Moody Blues, Cream en Dire Straits. Maar ook muziek van Otis Redding, Fleetwood Mac, The Beatles, CCR, Brainbox tot aan Led Zeppelin en Ac/Dc.

Maar er is meer Rock in the Kerk! Want hoewel rock-muziek vaak gepaard gaat met een hoop kabaal, is het belangrijk dat het muzikaal mooi blijft klinken en dat is de uitdaging die Rock in de Kerk graag aan gaat. Van ingehouden ballades tot bombastische spektakelnummers, de show wordt rustig opgebouwd en heeft voor iedereen wat wils!

Niels van der Gulik – zang
Jos Kolenberg – gitaar
Erik Bogers – toetsen
Hein Naegelmaker – bas
Richard Heijerman – drums

Kaartjes zijn € 17,50. De reserverings-link volgt nog.

Gegevens

Datum:
21 mei 2022
Tijd:
20:00 - 22:00