Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Rock in de kerk (uitgesteld)

9 mei @ 20:00 - 22:00

De maatregelen in het kader van het Corona virus hebben tot gevolg dat dit optreden op 2 mei niet door zal kunnen gaan. Er zal in overleg met de artiesten gezocht worden naar een alternatieve datum, zodra die bekend is, zullen we dit melden.

ROCK IN DE KERK! brengt met Engelstalige hits de rocksfeer naar de kerk. Want: als het in Paradiso kan, waarom dan niet in alle andere mooie kerken in het land? De band past zich op de omgeving aan en zorgt met subtiel spel voor de ultieme belevenis voor iedere ruimte.

Het repertoire van Rock in de Kerk! is breed en zal altijd in beweging blijven. Uit verzoeknummers van het publiek zijn nieuwe nummers gekozen waarvoor anderen plaats moeten maken. Zo zullen de grootste parels het overleven, maar andere pareltjes plaats moeten maken voor nieuwe. We geven een paar nieuwe namen waar aan wordt gewerkt weg: The Ventures, The Moody Blues, Cream en Dire Straits.

Maar er is meer Rock in the Kerk! Want hoewel rock-muziek vaak gepaard gaat met een hoop kabaal, is het belangrijk dat het muzikaal mooi blijft klinken en dat is de uitdaging die Rock in de Kerk graag aan gaat. Van ingehouden ballades tot bombastische spektakelnummers, de show wordt rustig opgebouwd en heeft voor iedereen wat wils!

Niels van der Gulik – zang
Jos Kolenberg – gitaar
Erik Bogers – toetsen
Hein Naegelmaker – bas
Richard Heijerman – drums

Kaartjes zijn € 17,50. De reserverings-link is: https://www.ticketkantoor.nl/shop/ridkstmaartensbr

Gegevens

Datum:
9 mei
Tijd:
20:00 - 22:00