Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Programma 2019 – 2020

19 september 2017 @ 08:00 - 19 september 2019 @ 17:00

Steeds meer mensen bezoeken en waarderen de optredens in ons kerkje. Tot de zomer zijn er nog wat optredens en daarna het programma voor het komende seizoen.

14 April

Zoet, Jonge band met akoestische muziek jaren uit 70 tot nu. zie www.zoet.band  Kaarten à € 7,50 te reserveren via info.zoet@gmail.com

20 April 

Een zaterdagavond optreden met Colet Nierop op harp met mezzosopraan Ingrid Stijsiger.

Een prachtig programma rond de onvoorwaardelijke liefde van een moeder voor haar kind. 

Samen met Colet Nierop op harp zingt Ingrid Stijsiger klassiek werk en enkele lichtere nummers die ieder moederhart sneller doen kloppen. 

Waar zij in het Stabat Mater van Pergolesi de zwaarste moederemotie bezingt , kan zij hier haar warme moederhart laten horen. 

Een liefdevol programma, dat al heel lang op haar wensenlijstje stond.

 

Zaterdag 20 april, 20.00 uur: Kerkje in Sint Maartensbrug en Zondag 26 mei, 12.30 uur: Kapel Karmel in Egmond aan de Hoef.

Reserveren kan via info@ingridstijsiger.nl

 

8 juni

Zaterdag 8 juni a.s. is er weer een huiskamerconcert in het kerkje, de twee andere locaties zijn huize Nierop (grote sloot 228) en huize Harrikidee (grote sloot 171). De optredende artiesten zijn het Focus Klarinetkwartet, Eduoard en The Voices. De optredens starten om 13.00 uur, 14.00 uur en om 15.00 uur.

Kaarten à € 20,= zijn te bestellen via email, coletnierop@gmail.com of 06-20910150.

 

Voor het seizoen 2019 – 2020 staan de volgende optredens al gepland;

7 September

The story of Simon and Garfunkel. Dit optreden is op een zaterdagavond, aanvang 20.00 uur. Kaarten te bestellen via https://www.ticketkantoor.nl/shop/st-maartensbrug. Er is plaats voor 150 mensen en de verwachting is dat deze kaarten snel verkocht zullen zijn. Dus als u dit optreden bij wilt wonen, dan moet u snel bestellen.

13 Oktober

Djez in concert, een reis met vrouwen die vochten om een plek in de muziek industrie. Djez gaat de uitdaging aan, dijken van stemmen die matchen met de “Power Women” die zich lieten gelden in de jaren “60 tot heden. Van Aretha Franklin tot Pink. In akoestische setting weten de zangeressen, Esther Stam-de Jager, Tessa Everts, pianist Gert-Jan Weel en gitaristen Hans Zeelig en Johan Eelsing u te verbazen met een feest van herkenning. Kaarten à € 10,= zijn te reserveren via djezmusic@ziggo.nl

3 November

Lenny Kuhr met begeleidende muzikanten. Kaarten à € 20,= zijn te reserveren via lenny@lennykuhr.com

9 februari 2020

Jam Sissies. Na een eerder geslaagd optreden komen de zusjes weer terug om het publiek te trakteren op een spetteren optreden.

8 Maart 2020

Deborah en Friends. Deborah & Friends speelt gemakkelijk in het gehoor liggende jazzy songs zoals Autumn Leaves en Makin’ Woopie en maakt ook uitstapjes naar popmuziek met liedjes van o.a. Eva Cassidy en Laat Me van Ramses Shaffy.

5 April 2020

We zijn nog bezig om ook voor deze datum een leuk optreden te regelen.

9 Mei 2020

Rock in de kerk op een zaterdagavond om 20.00 uur. Rock in de Kerk is een heel breed concept. Het publiek krijgt een zeer divers Engelstalig muziekprogramma via al zijn zintuigen toegediend. Dat van klein naar groter tot groots gaat. Met muziek van Otis Redding, Fleetwood Mac, The Beatles, CCR, Brainbox tot aan Led Zeppelin en anderen.Een combinatie van spirituele beleving en geweldige muziek die tot de laatste druppel zal worden uitgewrongen. Tijdloze muziek, waarbij grijze haren glanzen als nooit tevoren
Met frontman Niels van der Gulik en zijn band met Erik Bogers op de Hammond, Auke Haaksma op de bas, Bert Schipper drums en Jos Kolenberg op de elektrische gitaar herleven oude tijden!

11 oktober

1 November 2020

Bunch of Barrels. Deze mannen behoeven geen introductie meer. Met hun muziek uit de jaren zestig en zeventig, hun stemmen en interactie met publiek, zorgen ze keer op keer voor een enthousiast publiek dat steevast vraagt “wanneer komen jullie weer terug”.

8 November 2020

Accordeon vereniging de Wisselvalligheid. Afgelopen jaar hebben zij ook opgetreden in het kerkje en de muziek komt door de goede akoestiek volledig tot zijn recht.

Gegevens

Begin:
19 september 2017 @ 08:00
Einde:
19 september @ 17:00
Evenement Categorie: