Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Johnny Cash, What is Truth (gaat door)

12 september 2020 @ 20:00 - 22:00

Een beperkt aantal mensen zal zaterdag 12 september kunnen genieten van de muziek van Johnny Cash. Dit uiteraard vanwege de anderhalve meter maatregel door het Corona virus.

Joost Botman (bekend van de vertolking van Simon and Garfunkel) en gitarist Cok van Vuuren brengen een ode aan Johnny Cash. Ook nu weer zal Joost de songs afwisselen met verhalen over “the Man in Black”, die een geschiedenis kende van katoenplukkerszoon tot superster en bol stond van tegenstellingen. Drugssmokkel en religie, drankmisbruik en familieman met een fascinatie voor het gevangenisleven.

Een mooi programma waarbij Joost het publiek meeneemt in een verhaal en twintig songs van een van de grootste iconen in de Amerikaanse muziekgeschiedenis.

Let op!! Er kunnen 60 mensen in het kerkje, waarbij koppels in de kerkbanken niet naast elkaar, maar achter elkaar plaats moeten nemen. Indien 3 of 4 mensen uit één huishouden het optreden bij willen wonen, zouden zij samen in een kerkbank plaats kunnen nemen, dan kunnen er misschien nog wat meer mensen het optreden bijwonen. We willen dan ook graag vooraf, dus bij het bestellen van de kaarten, weten of de kaarten voor mensen uit één huishouden zijn. Voor alle overige bezoekers geldt dat mensen in koppels van 2 plaats nemen, dit mag ook indien ze niet uit hetzelfde huishouden komen.

Kaarten à € 16,= zijn te bestellen via https://ticketkantoor.nl/shop/maninblack5

Gegevens

Datum:
12 september 2020
Tijd:
20:00 - 22:00