Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Anna en Irma met “Stories”

14 februari @ 14:00 - 18:00

Anna en Irma komen dit keer met een optreden dat ze “Stories” genoemd hebben, dit omdat ze niet alleen mooie muziek vertolken, maar ook het verhaal achter de muziek en de artiesten vertellen. De muziek is vaak erg bekend, maar de verhalen erachter kunnen erg verrassend zijn.

Intiem gezongen nummers, samenzang en uitbundige nummers, de dames inspireren elkaar en vullen elkaar muzikaal enorm goed aan. Ook verbaal zijn ze aan elkaar gewaagd en de combinatie van muziek, zang en verhalen, zorgt er voor dat het publiek een heel mooie en gevarieerde middag mee zal maken.

In verband met de Corona maatregelen, gaan we er nu van uit dat er 30 toeschouwers in het kerkje mogen. We zullen wel een korte pauze houden, maar het publiek moet op de plaats blijven en koffie en thee wordt rond gebracht. Dit wordt niet ter plaatse afgerekend, als u weg gaat na het optreden, kunt u een bijdrage voor de koffie of thee achterlaten in de pot bij de deur. Het eerste optreden zal om 14.00 uur starten, als er meer belangstelling is, zal een tweede optreden om 16.00 uur starten.

Kaarten à € 12,50 kunnen worden besteld via www.annaursem.nl en het optreden start om 14.00 uur (kerkje gaat om 13.30 uur open). Voor het tweede optreden gaat het kerkje om 15.45 uur open en zal de aanvang 16.00 uur zijn.

Gegevens

Datum:
14 februari
Tijd:
14:00 - 18:00